Zorg

MENTALE ZORG OP EEN MODERNE MANIER

In onze maatschappij is burn-out een begrip geworden. Recente cijfers laten zien dat één derde van het verzuim te verklaren is vanuit mentale problemen. Binnen organisaties ervaart gemiddeld 17 procent van de medewerkers werkgerelateerde stressklachten. Dat vraagt om een goede reactie van werkgevers.

Goede hulp voorkomt herhaling

Medewerkers die uitvallen hebben hulp nodig. Het helpt ze niet alleen terug te keren, maar ook in de toekomst een herhaling te voorkomen. Door de juiste zorg op het juiste moment te bieden, krijg je betere werknemers terug.

Zorg binnen handbereik

Actief op zoek gaan naar hulp kan lastig zijn. The Mental Move maakt de stap naar hulp digitaal, en daarmee kleiner. We nemen onnodige drempels weg. Medewerkers die zorg nodig hebben, vinden het met een paar tikken op hun scherm: psychologische hulp zoals het óók kan.

Persoonlijk en toegankelijk

Na een intake met een ervaren psycholoog krijgen medewerkers persoonlijk advies en een behandelplan op maat. Aan het begin van het traject stellen we hun leerdoelen vast, aan het eind evalueren we hoe het uitgepakt heeft. Tussendoor kunnen ze op elk moment een psycholoog bereiken via tekstberichten of videobellen.

Sterker terugkeren

Na een paar maanden zit het traject erop en kijken jouw medewerkers met een andere blik naar zichzelf en hun mentale gezondheid. Met The Mental Move keren ze sterker en zelfverzekerder terug.