OVER THE MENTAL MOVE

Professionele, toekomstbestendige mentale zorg

The Mental Move helpt organisaties bij het verbeteren van de mentale gezondheid van hun medewerkers. Dit doen we online, betaalbaar en veilig.

The Mental Move investeert in de mentale zorg van de toekomst. Dat doen we vanuit de overtuiging dat het mogelijk moet zijn op een duurzame manier zorg te kunnen blijven bieden, ook met een groeiende hulpvraag. Door gebruik te maken van digitale technologie geven we werkgevers én werknemers mentale back-up.

Professioneel, digitaal & veilig

The Mental Move is geen light-versie van traditionele psychologische hulp. Je gaat met ons een serieus traject aan, met een begin en een einde. Goed opgeleide psychologen zorgen voor professionele begeleiding. Gecombineerd met digitale hulpmiddelen ontstaat een flexibele, veilige, toekomstbestendige vorm van psychologie.

The Mental Move
Cultuuromslag

The Mental Move wil bijdragen aan een wereldwijde beweging, op weg naar meer openheid en toegankelijke mentale zorg. Mensen helpen om de hoge druk vóór ze te laten werken, in plaats van tegen ze. Zodat ze zich ontwikkelen tot sterkere personen. Door schouder aan schouder samen te werken met werkgevers, is een cultuuromslag op het gebied van mentale veerkracht en gezondheid mogelijk.

Stress verdwijnt niet zomaar van de werkvloer, maar je kunt er wel proactief iets tegen doen. Met The Mental Move als partner ben je als organisatie op de toekomst voorbereid.

Team

Ruth de Heer

DIRECTEUR & GZ-PSYCHOLOOG

Mariska Davidse

DIRECTEUR & GZ-PSYCHOLOOG

Marlijn Santegoets

PSYCHOLOOG

Elske Kooistra

PSYCHOLOOG

Maurice Niessen

PSYCHOLOOG & PHD

Sylvia Veerman

PSYCHOLOOG

Iris Bouwman

PSYCHOLOOG

Partners

Om onze klanten goed van dienst te zijn werken wij op verschillende gebieden samen met onze partners.

Werken bij The Mental Move

SAMEN RICHTING VOORUITSTREVENDE, TOEKOMSTBESTENDIGE MENTALE ZORG

Kwalitatief hoogwaardige mentale zorg is van levensbelang. Dat is al heel lang zo, maar geldt voor de toekomst misschien nog wel sterker. Hoe blijf je een groeiend aantal mensen die zorg bieden? Digitale technologie is volgens ons de sleutel.

Wil jij als psycholoog of als office manager onderdeel worden van ons team? Leuk om te horen, en gelijk heb je! We gaan graag met je in gesprek.

Stel je vraag

Wil je meer weten over The Mental Move? Als partner, nieuwe medewerker of werkgever? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

    Ik ontvang graag de nieuwsbrief van The Mental Move.