Skip to main content

Professionele, toekomstbestendige mentale zorg

The Mental Move investeert in de mentale zorg van de toekomst. Dat doen we vanuit de overtuiging dat het mogelijk moet zijn op een duurzame manier zorg te kunnen blijven bieden, ook met een groeiende hulpvraag. Door gebruik te maken van digitale technologie geven we werkgevers én werknemers een mentale back-up.

Professioneel, digitaal & veilig
The Mental Move is geen light-versie van traditionele psychologische hulp. Je gaat met ons een volwaardig  traject aan, met een begin en een einde. Gekwalificeerde psychologen zorgen voor professionele begeleiding. Gecombineerd met digitale hulpmiddelen ontstaat een flexibele, veilige, toekomstbestendige vorm van psychologie.

Cultuuromslag
The Mental Move helpt organisaties bij het verbeteren van de mentale gezondheid en de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.​ The Mental Move wil bijdragen aan een wereldwijde beweging, op weg naar meer openheid, toegankelijke en snellere mentale zorg en meer bevlogen medewerkers. Mensen helpen om de hoge druk vóór ze te laten werken, in plaats van tegen ze. Zodat ze zich ontwikkelen tot veerkrachtige en vitale personen. Door schouder aan schouder samen te werken met werkgevers, is een cultuuromslag op het gebied van mentale veerkracht en gezondheid mogelijk.​

De dienstverlening van en samenwerking met The Mental Move is laagdrempelig, betrokken en persoonlijk. Ik gun al onze medewerkers een gesprek met een psycholoog in de mentale helpdesk, om handvaten te krijgen die je toe kan passen zowel op het werk als privé. Dat is erg effectief.

Emilie RoestLead Mens & Organisatie bij KWF
Minder verzuimkosten
20
Tevredenheid gebruikers
4,6/5
  • Een open en veilige cultuur
  • Meer verbinding
  • Meer bevlogen medewerkers
  • Productiviteitswinst
  • Snellere zorg

Ons team

Partners

Vacatures

Meer informatie?

Veerkrachtige en bevlogen medewerkers: met The Mental Move zorg je voor een gezond werkklimaat.

Meer weten? We laten je graag zien hoe mentale back-up er in de praktijk uitziet. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy akkoord*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.