Skip to main content

Aan de slag met mentale gezondheid op ieder moment en op iedere locatie

Het online preventieplatform van The Mental Move is een omgeving waar medewerkers snel aan de slag kunnen, op elk moment en op elke locatie, met het verbeteren van hun mentale gezondheid door middel van wetenschappelijk bewezen content, vragenlijsten en oefeningen.

  • Breed aanbod van modules
  • Anoniem & zelfstandig
  • Wetenschappelijk bewezen
  • Laptop, mobiel (iOS en Android app) en in Teams

Wij vinden het belangrijk dat het goed gaat met onze medewerkers, maar boden pas hulp wanneer mensen in verzuim raakten. Waarom zouden we pas een traject aanbieden wanneer mensen uitvallen? Door The Mental Move kwam ik erachter dat we ook preventief ondersteuning op mentale gezondheid kunnen bieden.

Anko BentveldFinancieel Directeur bij ACF Bentveld

Hoe werkt het?

1. Eenvoudig registreren

Medewerkers kunnen zich aanmelden op het online preventieplatform met de ontvangen bedrijfscode en direct aan de slag met het verbeteren van hun mentale conditie.

2. Aan de slag

Op het preventieplatform zijn verschillende modules, vragenlijsten en oefeningen te vinden, gericht op thema’s zoals stress, mindfulness, goed slapen of omgaan met piekeren.

Deze modules zijn gericht op het versterken van de mentale gezondheid van de medewerkers. Deze informatie komt ook weer terug in de workshops die wij geven.

3. Vooruitgang meten

Gedurende het traject checken medewerkers regelmatig hoe ze er mentaal voor staan. Ze ontdekken wat goed gaat en wat beter kan.

Meer informatie?

Stress verdwijnt niet zomaar van de werkvloer, maar je kunt er wel preventief en proactief iets tegen doen. Met The Mental Move als partner ben je als organisatie op de toekomst voorbereid.

Tijd om in beweging te komen. Kom erachter hoe jij concreet bij kunt dragen aan een gezonder klimaat binnen jouw organisatie – en ga aan de slag!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy akkoord*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.