ONLINE PREVENTIEPLATFORM

Aan de slag met mentale gezondheid op ieder moment en iedere locatie

Het online preventieplatform van The Mental Move is een omgeving waar medewerkers snel aan de slag kunnen, op elk moment en op elke locatie, met het verbeteren van hun mentale gezondheid door middel van wetenschappelijk bewezen content, vragenlijsten en oefeningen.
The Mental Move-Visuals-04
The Mental Move-Icons-Security

ANONIEM & ZELFSTANDIG

The Mental Move-Icons-HR

BREED AANBOD

The Mental Move-Icons-Employee

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

The Mental Move-Icons-App

OP LAPTOP & MOBIEL

Hoe werkt het?

1. Eenvoudig registreren

Medewerkers kunnen zich aanmelden op het online preventieplatform met de ontvangen bedrijfscode en direct aan de slag met het verbeteren van hun mentale conditie.

2. Aan de slag

Op het preventieplatform zijn verschillende modules, vragenlijsten en oefeningen te vinden, gericht op thema’s zoals stress, mindfulness, goed slapen of omgaan met piekeren.

3. Vooruitgang meten

Gedurende het traject checken medewerkers regelmatig hoe ze er mentaal voor staan. Ze ontdekken wat goed gaat en wat beter kan.

Meer informatie?

Gezonde medewerkers, een optimaal functionerend team en een positief werkklimaat: met The Mental Move maak jij je organisatie klaar voor de toekomst.

Meer weten? We laten je graag zien hoe mentale back-up er in de praktijk uitziet. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

    Ik ontvang graag de nieuwsbrief van The Mental Move.