MENTALE HELPDESK

Direct online toegang tot ervaren psychologen

Onze telefonische mentale helpdesk, chatbot en e-consults zorgen voor laagdrempeliger toegang tot goede preventieve zorg van ervaren psychologen.
The Mental Move-Visuals-15
The Mental Move-Icons-Complains

BINNEN 48 UUR EEN E-CONSULT

The Mental Move-Icons-Contact

CHATBOT VIA TEAMS

The Mental Move-Icons-Security

GEHEEL ANONIEM

Onderdelen van de Mentale Helpdesk

1. Direct telefonisch contact

De Mentale Helpdesk biedt de medewerker binnen kantooruren directe toegang tot erkende psychologen door een telefonische bereikbaarheid of door het direct inplannen van een afspraak in onze agenda. Geheel anoniem, de werkgever krijgt hier verder geen melding van.

2. E-consulten

Via het preventieplatform is het mogelijk een e-consult in te plannen met een ervaren psycholoog via een veilig beeldbel verbinding. We bieden preventieve ondersteuning én kunnen indien nodig opschalen naar intensievere zorg. 

3. Chatbot

Via Teams en intranet is de chatbot beschikbaar voor vragen over het aanbod van The Mental Move, mentale gezondheid en klachten. De chatbot helpt medewerkers naar het vinden van de juiste hulpmiddelen binnen ons aanbod.

Meer informatie?

Gezonde medewerkers, een optimaal functionerend team en een positief werkklimaat: met The Mental Move maak jij je organisatie klaar voor de toekomst.

Meer weten? We laten je graag zien hoe mentale back-up er in de praktijk uitziet. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

    Ik ontvang graag de nieuwsbrief van The Mental Move.