Skip to main content

Onze partners

Kwiek

Kwiek is jouw HR partner als je samen wilt focussen op gezonde, wendbare medewerkers die zich met energie inzetten voor jouw organisatie. Want als hun jarenlange HR ervaring hen iets geleerd heeft, is het wel dat inzetten op gezondheid zoveel meer brengt, dan het tegengaan van verzuim.

Mindsign

Om offline dienstverlening mogelijk te maken indien gewenst hebben wij een samenwerking met MindSign.
MindSign staat bedrijven en organisaties bij in het realiseren van een goede mentale gezondheid van hun medewerkers. De dienstverlening van MindSign is zowel preventief als curatief.

Psychologiepraktijk Houten

Binnen Psychologiepraktijk Houten kun je terecht voor behandeling van verschillende psychologische klachten.
Je kunt hierbij denken aan overspannenheid, burn-out, paniekklachten, overmatig piekeren, dwangklachten, sociale angst, depressie en het verwerken van traumatische ervaringen.

@arbo

@arbo is een samenwerking van drie bedrijven, @arbo-@preventie-@reintegratie, met een gedeelde visie op het verzuim- en gezondheidsbeleid voor werknemers.

Met intelligente systemen en voorspellende techniek, in combinatie met de tact en ervaring van de @arbo medewerkers, realiseren ze samen met jou het optimale ARBO-resultaat.

Montae & Partners

Montae & Partners is een toonaangevend consultancy adviesbureau dat vanuit de verzekerbare arbeidsvoorwaarden bedrijven begeleidt op o.a. het thema duurzame inzetbaarheid. Dit doen zij door het inzichtelijk maken van de knelpunten en uitdagingen. Samen met de werkgever zorgen zij voor reële doelstellingen en een tijdspad. Op deze manier worden de juiste interventies ingezet en is meteen duidelijk hoe dit gefinancierd kan worden en wat de investering oplevert.

Meer informatie?

Veerkrachtige en bevlogen medewerkers: met The Mental Move zorg je voor een gezond werkklimaat.

Meer weten? We laten je graag zien hoe mentale back-up er in de praktijk uitziet. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy akkoord*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.