ZORG & COACHING

Zorg- of coachingstraject

Ongeveer 20% van de beroepsbevolking heeft momenteel last van psychische klachten en in circa 1 op de 3 gevallen zijn psychische klachten de oorzaak van ziekteverzuim. Daarbij is het de trend dat het verzuim door psychische aandoeningen in relatie tot andere oorzaken van verzuim de afgelopen jaren toeneemt. Mocht iemand dan toch in het verzuim belanden met een psychische reden dan duurt een verzuim gemiddeld gesproken 180 dagen.

The Mental Move biedt kwalitatieve psychologische hulp in een zorg- of coachingstraject – met een zo kort mogelijke wachtlijst. Indien de e-consults niet voldoende zijn, schalen we eenvoudig op naar intensievere zorg. Naast de zorg die we bieden, gaan wij ook aan de slag met herstel naar werk en wat daar voor alle partijen voor nodig is. Wij geloven dat werk een groot en belangrijk onderdeel is in een leven, wat aandacht en goede begeleiding nodig heeft. Als het werk weer werkt, dan brengt dat voldoening en energie met zich mee wat vervolgens het herstel verder bevordert.

The Mental Move-Icons-Acceleration

JE WORDT SNEL GEHOLPEN

The Mental Move-Icons-Care

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE ZORG

The Mental Move-Icons-Contact

ONLINE
VANAF IEDERE LOCATIE

Onze aanpak voor Zorg & Coaching

1. Aanmelden

Als HR manager kun je een verzoek indienen voor een zorgtraject of coaching via dit formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

2. Onderzoek & Advies

De medewerker kan zelf een afspraak plannen met een psycholoog waarin wordt gekeken wat er speelt en hoe we een passende behandeling kunnen bieden.

3. Behandeling

Er wordt een volledige behandeling gestart, met kop en staart.

Meer informatie?

Wil je meer weten over ons Zorg & Coaching aanbod of heb je een medewerker die hulp nodig heeft?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

    Ik ontvang graag de nieuwsbrief van The Mental Move.