Skip to main content

Zorg- of coachingstraject

Ongeveer 20% van de beroepsbevolking heeft momenteel last van psychische klachten en in circa 1 op de 3 gevallen zijn psychische klachten de oorzaak van ziekteverzuim.  Verzuim met een mentale oorzaak duurt gemiddeld 180 dagen.

The Mental Move biedt volwaardige psychologische hulp in een zorg- of coachingstraject. Indien de e-consults niet voldoende zijn, schalen we eenvoudig op naar intensievere zorg.

  • Korte wachtlijsten
  • Online, vanaf iedere locatie
  • Hoogwaardige zorg

Wat goed dat er aandacht is voor dit thema! Het gebaar vanuit de werkgever wordt gewaardeerd, er is hiermee aandacht voor het welzijn van de medewerkers. De anonimiteit van de mentale helpdesk wordt ook erg prettig gevonden.

Laura FiggeBase Logistics

Onze aanpak voor zorg & coaching

1. Aanmelden

Doordat we van preventie tot curatie bieden kunnen we snel schakelen en voorkomen we onnodige wachttijden. Als HR manager kun je een verzoek indienen voor een zorgtraject of coaching via dit formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

2. Onderzoek & Advies

Na aanmelding via het formulier plannen wij samen met uw medewerker een afspraak in. In dit gesprek wordt er gekeken naar wat er speelt en bieden wij vervolgens een passend en op maat traject aan.

3. Behandeling

Er wordt een volledige behandeling gestart, met kop en staart. We werken goed samen in de driehoek met de Arbodienst en de Werkgever. We stemmen continu af en brengen maatwerk in onze behandelingen.

Meer informatie?

Veerkrachtige en bevlogen medewerkers: met The Mental Move zorg je voor een gezond werkklimaat.

Meer weten? We laten je graag zien hoe mentale back-up er in de praktijk uitziet. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy akkoord*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.