Skip to main content

Minder verzuim en hogere productiviteit

Sinds de samenwerking met The Mental Move is de bewustwording omtrent mentale klachten enorm vergroot, zowel bij medewerkers als leidinggevenden. We zien ook in dat je kunt voorkomen dat iemand echt uitvalt, dat er waarde zit in preventie. Daardoor ondernemen we eerder actie wanneer we signalen opvangen en kunnen we iemand direct doorsturen naar een psycholoog van The Mental Move, zonder dat diegene op een lange wachtlijst komt te staan. Daarmee voorkom je dat iemand langdurig uitvalt. Dat is ontzettend waardevol.

Daphne JasparsHR Manager bij Inergy

Onze diensten in 1 totaalpakket

Online preventie

Op elk moment en op elke locatie aan de slag met het verbeteren van de mentale gezondheid door middel van wetenschappelijk bewezen content en oefeningen.

Workshops & awareness

Een uitgebreide lanceercampagne met onboarding workshops en een doorlopend programma van online workshops zorgen voor meer bewustwording en activatie rondom mentale gezondheid.

Mentale helpdesk

Iedere medewerker kan laagdrempelig en anoniem binnen 48 uur contact hebben met een psycholoog van The Mental Move via een e-consult.

Gezondheids check

Preventieve gezondheidscheck

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) geeft inzicht in de huidige vitaliteit van jouw medewerkers op basis van hun fysieke en mentale gezondheid.

Meer informatie?

Ontdek hoe jij als organisatie preventief en proactief stress op de werkvloer kunt aanpakken met The Mental Move als jouw partner.

Wij bieden concrete oplossingen om een gezonder werkklimaat te creëren en zijn klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Neem vandaag nog contact met ons op en bereid je organisatie voor op de toekomst!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy akkoord*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.