PREVENTIE

Minder verzuim en hogere productiviteit

The Mental Move helpt organisaties bij het verbeteren van de mentale gezondheid van hun medewerkers. Dit doen we online, betaalbaar en veilig. ​

Een samenwerking aangaan met The Mental Move is een keuze voor de kracht van preventie. We richten ons op het vergroten van de bewustwording en versterken van mentale vaardigheden. ​

Wanneer er toch meer zorg nodig is, schalen we eenvoudig op naar een zakelijk zorgtraject. Daarbij betrekken we de werkgever en de arbodienst. ​

We zijn er niet alleen voor de medewerkers maar treden ook op als partner voor HR en directie op het gebied van veerkracht en mentale gezondheid.​

tmm-chat

Onze diensten in 1 totaalpakket

Online preventieplatform

Medewerkers kunnen snel aan de slag met wetenschappelijk bewezen content & oefeningen om hun mentale conditie te verbeteren.

Voorbeelden zijn: omgaan met stress, mindfulness, goed slapen of omgaan met piekeren.

Workshops & awareness

Een uitgebreide lanceercampagne met onboarding workshops en een doorlopend programma van online workshops zorgen voor meer bewustwording en activatie rondom mentale gezondheid.

Mentale helpdesk

Iedere medewerker kan laagdrempelig en (indien wenselijk) anoniem contact hebben met een psycholoog van The Mental Move.

Via telefoon, een e-consult of onze chatbot.

Preventief medisch onderzoek

Gezondheidrisico’s worden beperkt en voorkomen door het gebruik van een online Preventief Medisch Onderzoek (PMO) met een individuele rapportage voor de medewerker en een rapportage op organisatieniveau (uiteraard met waarborging van anonimiteit).

Meer informatie?

Gezonde medewerkers, een optimaal functionerend team en een positief werkklimaat: met The Mental Move maak jij je organisatie klaar voor de toekomst.

Meer weten? We laten je graag zien hoe mentale back-up er in de praktijk uitziet. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

    Ik ontvang graag de nieuwsbrief van The Mental Move.