Skip to main content

Minder verzuim en hogere productiviteit

Een samenwerking aangaan met The Mental Move is een keuze voor de kracht van preventie. We richten ons op het vergroten van de bewustwording en versterken van mentale vaardigheden.

Wanneer er toch meer zorg nodig is, schalen we eenvoudig op naar een zakelijk zorgtraject. Daarbij betrekken we de werkgever en de arbodienst.

We zijn er niet alleen voor de medewerkers maar treden ook op als partner voor HR en directie op het gebied van veerkracht en mentale gezondheid.

Sinds de samenwerking met The Mental Move is de bewustwording omtrent mentale klachten enorm vergroot, zowel bij medewerkers als leidinggevenden. We zien ook in dat je kunt voorkomen dat iemand echt uitvalt, dat er waarde zit in preventie. Daardoor ondernemen we eerder actie wanneer we signalen opvangen en kunnen we iemand direct doorsturen naar een psycholoog van The Mental Move, zonder dat diegene op een lange wachtlijst komt te staan. Daarmee voorkom je dat iemand langdurig uitvalt. Dat is ontzettend waardevol.

Daphne JasparsHR Manager bij Inergy

Onze diensten in 1 totaalpakket

Online preventie

Op elk moment en op elke locatie aan de slag met het verbeteren van de mentale gezondheid door middel van wetenschappelijk bewezen content en oefeningen.

Workshops & awareness

Een uitgebreide lanceercampagne met onboarding workshops en een doorlopend programma van online workshops zorgen voor meer bewustwording en activatie rondom mentale gezondheid.

Mentale helpdesk

Iedere medewerker kan laagdrempelig en anoniem binnen 48 uur contact hebben met een psycholoog van The Mental Move via een e-consult.

Gezondheids check

Preventieve gezondheidscheck

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) geeft inzicht in de huidige vitaliteit van jouw medewerkers op basis van hun fysieke en mentale gezondheid.

Meer informatie?

Als HR manager wil je goed zorgen voor je medewerkers.

Wij geloven in de waarde van preventie, voor zowel medewerkers als leidinggevenden.

We denken graag mee over de preventieve mentale zorg die bij jullie organisatie past.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy akkoord*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.