Acceleratie

EEN FLINKE ZET IN DE GOEDE RICHTING

Halen jouw werknemers alles eruit wat erin zit? Of kan er hier en daar een tandje bij? Door hun zelfkennis uit te breiden en hun bewustzijn te vergroten, ontdekken mensen nieuwe kanten van zichzelf. The Mental Move duwt ze in de goede richting en stelt ze in staat nog beter te woren in hun werk.

Coaching, maar dan efficiƫnter

Coaching is natuurlijk niks nieuws. Maar door een professionele, wetenschappelijke werkwijze digitaal te maken, verhoogt The Mental Move de efficiƫntie. Geen tijdverspilling en administratieve rompslomp, maar gewoon aan de slag wanneer medewerkers er behoefte aan hebben.

Verdieping: waar en wanneer je wilt

Onze digitale werkwijze zorgt voor meer ruimte en tijd voor verdieping. Zo leren mensen op een toegankelijke manier meer uit zichzelf te halen. Dat kan terwijl ze op kantoor zitten, maar ook thuis op de bank of in de trein.

Consult als startpunt

The Mental Move biedt elke deelnemer standaard twee preventieve consults. Daarin inventariseren we de huidige situatie, zetten we een interventie uit en evalueren we het effect. Van daaruit kijken we wat elke medewerker nodig heeft.

Iedereen kan een boost gebruiken

The Mental Move geeft je een boost, welke functie je ook hebt. Professionele coaches tonen iedereen de snelste weg naar de beste versie van zichzelf. Is jouw organisatie er klaar voor?