Zorg

MENTALE ZORG OP EEN MODERNE MANIER

In onze maatschappij is burn-out een begrip geworden. Van lichte burn-out-klachten tot zo diep in de put zitten dat je nauwelijks nog daglicht ziet: steeds meer mensen herkennen zich erin. Als je uitvalt op je werk of wanneer je in je dagelijks leven significant beïnvloed wordt, is er maar één oplossing: hulp zoeken.

Hulp zonder drempels

Actief op zoek gaan naar hulp kan lastig zijn. Je moet je kwetsbaar opstellen – maar in kwetsbaarheid schuilt juist kracht. The Mental Move wil de stap naar hulp kleiner maken en onnodige drempels wegnemen.

Behandelplan op maat

Na een intake met een ervaren psycholoog krijg je persoonlijk advies en maken we met jou een behandelplan op maat. Aan het begin van het traject bepalen we samen wat jouw leerdoelen zijn. Stap voor stap maak jij je die doelen vervolgens eigen. Tussendoor kun je op elk moment je psycholoog bereiken met vragen, opmerkingen of om je hart te luchten.

Veilig en digitaal

Aan de hand van digitale content en verdiepende gesprekken vergroot je stukje bij beetje je zelfinzicht. Na een paar maanden zit het traject erop en kijk je met een andere blik naar jezelf en je mentale gezondheid.