Skip to main content

Met de toename van het aantal burn-outs groeit de erkenning van het belang van een gezonde werkomgeving. Organisaties vinden het belangrijk om te investeren in mentale gezondheidsprogramma’s op de werkvloer. Dit blijkt uit onderzoek door The Mental Move, een toonaangevende startup op het gebied van mentale gezondheid op de werkvloer. Het investeren in een mentaal gezondheidsprogramma is echter niet voldoende, volgens het onderzoek dat werd uitgevoerd onder HR-professionals van 29 organisaties. Organisaties die openheid over mentale gezondheid bevorderen en werknemers voorzien van sociale steun, autonomie en feedback, boeken namelijk betere resultaten op het gebied van verzuim, presenteïsme en werknemersbetrokkenheid.

Lees het hele artikel via deze link:

Steun en openheid over psychische klachten op het werk cruciaal om verzuim tegen te gaan – Boom Management

Meer informatie?

Stress verdwijnt niet zomaar van de werkvloer, maar je kunt er wel preventief en proactief iets tegen doen. Met The Mental Move als partner ben je als organisatie op de toekomst voorbereid.

Tijd om in beweging te komen. Kom erachter hoe jij concreet bij kunt dragen aan een gezonder klimaat binnen jouw organisatie – en ga aan de slag!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy akkoord*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.