Wij zoeken versterking

SAMEN RICHTING VOORUITSTREVENDE, TOEKOMSTBESTENDIGE MENTALE ZORG

Ben jij een bevlogen psycholoog en gaat je hart sneller kloppen van innovatieve preventie van mentale klachten op de werkvloer? En wil je ter afwisseling ook nog cliënten blijven zien, zowel binnen zakelijke als GGZ trajecten? Dan zoeken wij jou! Binnen de functie ben je werkzaam voor twee onze twee onderdelen, PsychologiePraktijk Houten en The Mental Move. Daardoor zijn je dagen lekker divers en je taken uitdagend en afwisselend.

Wie zijn wij?

Wij bieden vooruitstrevende zorg en zijn toonaangevend op het gebied van online behandelen en werken. Wij ontwikkelen ons continu op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ons doel is om de zorg die we leveren kwalitatief te verbeteren door de inzet van technologie, innovatie en onderzoek. Doordat wij alles zoveel mogelijk automatiseren, hebben wij veel tijd voor onze cliënten. Onze missie is om preventie en zorg laagdrempelig en toegankelijk te maken voor iedereen. Onze visie is dat de werkgever een steeds grotere rol gaat vervullen bij het organiseren van goede zorg.

Wat doen wij?

Onze behandelingen draaien om het versterken van veerkracht. Daarbij hebben wij aandacht voor de werkomgeving van onze cliënten. Wij stimuleren en motiveren hen om het gesprek aan te gaan met collega’s en leidinggevende, met een positieve insteek. Wij richten ons op het versterken van de positieve eigenschappen van onze cliënten. Ons streven is een persoonlijke behandelroute op maat, samen opgesteld met onze cliënten. Daarbij hebben we autonomie en co-creatie hoog in het vaandel.

Wat zoeken wij?

Bij ons werken enthousiaste en gedreven therapeuten die geloven in vernieuwing en ontzettend leergierig zijn. Wij zijn dol op het challengen van de status quo. Wij houden van de kracht van kwetsbaarheid, persoonlijk leiderschap, authenticiteit, lef en verbinding. Wij werken graag thuis én ontmoeten elkaar op kantoor voor een fijne werksfeer en laagdrempelig onderling overleg.

  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als behandelaar
  • Ervaring met Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance & Commitment Therapy
  • Ervaring met EMDR is een pre

Wat houdt de functie in?

In de functie van psycholoog heb je een gevarieerde werkweek. Binnen de PsychologiePraktijk behandel je lichte – matige klachten in samenwerking met een GZ-Psycholoog. Binnen The Mental Move ben je onderdeel van het team op het gebied van mentale helpdesk en zakelijke zorgtrajecten. Daarnaast draag je actief bij aan onze interne ontwikkeling en innovatie.

Wat bieden wij?

  • Loondienstverband 24 – 36 uur per week
  • De mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken
  • Een open en veilige werksfeer
  • Een moderne werkplek inclusief laptop
  • Een persoonlijk opleidingsbudget

Interesse?

Stuur je CV (of link naar LinkedIn profiel) en motivatiebrief naar info@thementalmove.nl.