Onze partners

SAMEN RICHTING VOORUITSTREVENDE, TOEKOMSTBESTENDIGE MENTALE ZORG

vanluin-logo

Van Luin

Van Luin is sinds de oprichting in 1986 uitgegroeid tot een bekende naam in Midden-Nederland. Vanuit De Bilt adviseren zij kleine en middelgrote bedrijven op het gebied van werknemerspensioen, risicomanagement, de duurzame inzetbaarheid van personeel en internationaal zakendoen.

Mindsign

Om offline dienstverlening mogelijk te maken indien gewenst hebben wij een samenwerking met MindSign.

MindSign staat bedrijven en organisaties bij in het realiseren van een goede mentale gezondheid van hun medewerkers. De dienstverlening van MindSign is zowel preventief als curatief.

Psychologiepraktijk Houten

Binnen Psychologiepraktijk Houten kun je terecht voor behandeling van verschillende psychologische klachten.

Je kunt hierbij denken aan overspannenheid, burn-out, paniekklachten, overmatig piekeren, dwangklachten, sociale angst, depressie en het verwerken van traumatische ervaringen.

De behandeling vindt plaats middels behandelsessies op locatie, aangevuld met digitale interventies.

colijnlogo

Colijn & Partners

Het Vitaliteitsdashboard van Colijn maakt voor jouw medewerkers inzichtelijk wat zij zelf kunnen doen om hun vitaliteit te verbeteren, wat de werkgever op dat gebied organiseert en welke ondersteuning zorgverzekeraars kunnen bieden. Het dashboard is voor iedere organisatie eenvoudig op maat in te richten.
mp_logo

Montae & Partners

Montae & Partners is een toonaangevend consultancy adviesbureau dat vanuit de verzekerbare arbeidsvoorwaarden bedrijven begeleidt op o.a. het thema duurzame inzetbaarheid. Dit doen zij door het inzichtelijk maken van de knelpunten en uitdagingen. Samen met de werkgever zorgen zij voor reƫle doelstellingen en een tijdspad. Op deze manier worden de juiste interventies ingezet en is meteen duidelijk hoe dit gefinancierd kan worden en wat de investering oplevert.
kwiek-logo

Kwiek

Kwiek is jouw HR partner als je samen wilt focussen op gezonde, wendbare medewerkers die zich met energie inzetten voor jouw organisatie. Want als hun jarenlange HR ervaring hen iets geleerd heeft, is het wel dat inzetten op gezondheid zoveel meer brengt, dan het tegengaan van verzuim.